ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Α.Σ. – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

      Αγαπητά μέλη του «Φιλαθλητικού Αθλητικού Συλλόγου»,

Κατόπιν των αποφάσεων της από 25/12/2021 συνεδρίασης του ΔΣ του Συλλόγου μας και τηρώντας όλες της προθεσμίες που προβλέπει το Καταστατικό μας (άρθρα 13,14,15,16,17,18 και 25 του Καταστατικού) και η κείμενη νομοθεσία, σας καλούμε να λάβετε μέρος στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του «Φιλαθλητικού Αθλητικού Συλλόγου», την Κυριακή  16 Ιανουαρίου 2022 και ώρα η 12:00 μμ στην έδρα του Συλλόγου (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ 0 τκ 32011 ΟΙΝΟΦΥΤΑ, ΤΑΝΑΓΡΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης
  2. Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
  3. Έναρξη τμημάτων για τα αθλήματα: όρθια σανιδοκωπηλασία (SUP), κυματολίσθηση (SURF), κωπηλασία, Μοντέρνο Πένταθλο και Τρίαθλο καθώς την πραγματοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για την εγγραφή του Συλλόγου μας στις αντίστοιχες Ομοσπονδίες (ήτοι Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ και Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου)
  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την ως τώρα οικονομική διαχείριση του Δ.Σ.
  5. Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου από κάθε οικονομική, πειθαρχική και κάθε άλλη ευθύνη.
  6. Άλλα θέματα – Προτάσεις Μελών
  7. Ορισμός δύο μελών Εφορευτικής Επιτροπής τα οποία θα διενεργήσουν την διαδικασία των αρχαιρεσιών μαζί με τον ορισμένο από τον Δικηγορικό Σύλλογο της περιοχής δικηγόρο ως Δικαστικό Αντιπρόσωπο ο οποίος θα προεδρεύει της Εφορευτικής Επιτροπής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  8. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Φιλαθλητικού Αθλητικού Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η  Γενική Συνέλευση αναβάλλεται για τις 23 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με την ίδια ημερήσια διάταξη οπότε η  Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από το πόσα μέλη θα παρευρεθούν, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω  Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει.

Παρακαλούνται τα Συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την Ε.Ε. να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους ως Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις voulazy@gmail.com και filathlitikossc@gmail.com

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι με πλήρες αίσθημα ευθύνης θα τηρήσουμε όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται λόγο της πανδημίας. Σε αυτό το πλαίσιο παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου που θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες να προσέρχονται απαραιτήτως με μάσκα , γάντια και τον προσωπικό τους στυλό.

Με  εκτίμηση

Για το ΔΣ

       Η Πρόεδρος                                                          Η Γεν. Γραμματέας

Σταυρούλα Ζυγούρη                                              Φωτεινή Βασιλάκη

Top