Τιμητική διάκριση για την Πρόεδρο του Συλλόγου μας

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Βούλα Ζυγούρη τιμήθηκε για την προσφορά της στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα αθλητισμού ως Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού προγράμματος  #BEACTIVE ανάμεσα σε πλήθος προσωπικοτήτων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς παρουσίασαν τις δράσεις του προγράμματος τα δύο προηγούμενα έτη και βράβευσαν τους φορείς που συμμετείχαν στις δράσεις του προγράμματος  που αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα #BEACTIVE αποσκοπεί στην προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής. Απευθύνεται σε όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Αποσκοπεί στη συμμετοχή μεμονωμένων ατόμων, δημόσιων αρχών και εκπροσώπων του αθλητικού κινήματος, των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα. Με την εστίαση σε πρωτοβουλίες βάσης, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) σε τακτική βάση και δημιουργεί ευκαιρίες για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Εθνικός Συντονιστής του προγράμματος κ. Διονύσης Καρακάσης  με την αρωγή της Social Media Specialist του #BEACTIVE κας Δώρας Αλεξανδροπούλου.

Top