Αξιολόγηση άρσης βαρών 2021 – ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!

Την τέταρτη θέση στην γενική βαθμολογία αξιολόγησης σωματείων άρσης βαρών για το 2021, κατέκτησε ο Σύλλογός μας. Συγκεντρώνοντας 1884 πόντους συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Το ΔΣ του «Φιλαθλητικού Α.Σ.» εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας και στους προπονητές τους για τις μεγάλες τους επιτυχίες στα πρωταθλήματα και στους αγώνες όλων των κατηγοριών άρσης βαρών στη χώρα μας και το  εξωτερικό! Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό! Είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές τους αυτές θα φέρουν και άλλες επιτυχίες Πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας.

Την συλλογή μας για το παρελθόντος έτους κόσμησαν πολλά χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια, θέσεις κατάταξης, επιλογές στα διάφορα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους αλλά και την διοίκηση με ελάχιστα μέσα, τεράστιες δυσκολίες, εμπόδια και πενιχρή βοήθεια από την πολιτεία.

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η κ. Άννα Στρούμπου, Ταμίας, Γενική Αρχηγός άρσης βαρών, Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ και «Αρχιτέκτων» της επιτυχίας μας δήλωσε: «Ο Φιλαθλητικός ΑΣ τέταρτος στην Ελλάδα! Ένα σωματείο που βγήκε από αθλητές!

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας έναν έναν, Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο μας Βούλα Ζυγούρη, στον Προπονητή μας Οδυσσέα Δήμα και στην ΕΟΑΒ για την συνεχή αρωγή στην προσπάθεια μας!»

 

Ο Α’ Αντιπρόεδρός μας και Πρόεδρος της “Ελληνικής Ανατροπής” κ. Πάρις Κουρτζίδης σχολίασε:

«Ως Αντιπρόεδρος, δηλώνω υπερήφανος, για μια ακόμη φορά, γι’ αυτή την ομάδα: Αθλήτριες – αθλητές, κόουτς, μέλη Διοικητικού Συμβουλίου κοκ. Ειδικά για την Πρόεδρο και Ολυμπιονίκη Βούλα Ζυγούρη η οποία πρόσφατα εξελέγη και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και φυσικά την Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Άννα Στρούμπου (παγκόσμια πρωταθλήτρια), η οποία μας κοσμεί και δίνει ακόμη και τη ψυχή της -κι αυτή-, ως διοικητικό στέλεχος του σωματείου μας. Η κατάταξη στην 4η θέση πανελλαδικά τού υπέροχου σωματείου μας, του Φιλαθλητικού Αθλητικού Συλλόγου εκθέτει ανεπανόρθωτα όλες και όλους όσοι συνετέλεσαν στην εκδίωξη του, από την πόλη που γαλουχηθήκαμε, αγαπήσαμε κι εκ μέρους της διαπρέπαμε και διαπρέπουμε, εκτελώντας τη “βρώμικη παραγγελιά” συγκεκριμένων ανεκδιήγητων παραγόντων της ΕΛΟΠ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης), κι ενός -εκ των πολλών- “μαϊμού” σωματείου τους! Έρχονται σύντομα, όμως, ΌΛΑ στο ΦΩΣ! Η δικαίωση θα ‘ρθει σαν αστραπή…»

Τέλος, η Πρόεδρος μας κ. Βούλα Ζυγούρη είπε:

«Εύχομαι, αυτή η ιδιαίτερα σημαντική κυψέλη ανάπτυξης της άρσης βαρών να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δουλειά της με τον ίδιο ενθουσιασμό, να εμπνέει τη νεολαία μας και να βρει την αναγκαία και ουσιαστική στήριξη. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν στο λαμπρό αυτό αποτέλεσμα. Στους προπονητές κ.κ. Οδυσσέα Δήμα και Ιωάννη Σερετίδη και κυρίως την Γενική Αρχηγό του τμήματος κα. Άννα Στρούμπου για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο άθλημα. Σε όλα τα μέλη του ΔΣ επίσης, για την αφοσίωσή τους στους σκοπούς του Συλλόγου. Θα ευχαριστήσω επίσης την  Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την αρωγή της στις προσπάθειές μας και την εταιρεία Rivulis-Eurodrip για την υλική και ηθική ενίσχυση του Φιλαθλητικού στο έργο του».

 

Top