Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της Μαρίας Καρδαρά στο Πανευρωπαϊκό Ε-Ν U23

 

Μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων στο Ουζμπεκιστάν και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αριδαία η πρωταθλήτριας του Φιλαθλητικού ΓΣ στρέφει το βλέμμα της στην Φιλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και U23 τον Σεπτέμβριο.

Η Μαρία Καρδαρά κατά τους τρεις τελευταίους μήνες έχει καταρρίψει τρία Πανελλήνια ρεκόρ. Δύο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ουζμπεκιστάν στα 59 κιλά των νεανίδων στα τέλη του Μάη. Το ένα στην κίνηση του αρασέ όπου σηκώνοντας 81 κιλά βελτίωσε την δική της επίδοση και το άλλο ένα στο σύνολο με 177 κιλά (81+96). Το τρίτο στη σειρά Πανελλήνιο ρεκόρ το σημείωσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αριδαίας στις 30 Ιουλίου 2021 όπου στην κίνηση του αρασέ στην κατηγορία των 64 κιλών νεανίδων σήκωσε 83 κιλά, επιβεβαιώνοντας την καλή της φόρμα και αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του αθλήματος αναμένεται ευοίωνο.

 

Στην Φινλανδία θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 59 κιλών Νεανίδων για μια θέση στην οκτάδα. Αν υπερβεί τον εαυτό της – όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει – αναμένουμε μια νέα κατάρριψη των Πανελληνίων ρεκόρ που ήδη κατέχει.

Καλή επιτυχία σε όλη την oμάδα της Ελλάδας! Επίσης, ευχές για καλή υγεία και σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα.

Top