Η Μαρία Καρδαρά κλήθηκε για την Εθνική Ομάδα Ε-Ν

Για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας Εφήβων – Νεανίδων (Ε-Ν) άρσης βαρών έως 23 ετών, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην γειτονική Αλβανία από 10 έως 15 Οκτωβρίου 2022, κλήθηκε η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Α.Σ. Μαρία Καρδαρά, επιβεβαιώνοντας την καλή της αγωνιστική κατάσταση.

Επίσης εκλήθησαν οι νεάνιδες: Αθηνά – Εφραιμία Παπουτσάκη, Μαρία Στρατουδάκη, Βασιλική Ράπτη, Ελένη Πασσά, Έλενα Τζατζολλάρη, Μαρία – Δήμητρα Ράπτη, Άλκιστις – Ελένη Αντωνιάδου, Χρυσή Λιονή, Μαρία – Μαρίνα Μοναχού, Μαρία Παπαδοπούλου, Βασιλική Φαμπρίτση, Σοφία Γεωργοπούλου και Δέσποινα Χαριτοπούλου

και οι έφηβοι: Κωνσταντίνος Λαμπρίδης, Σοφοκλής Τσουράκης, Ιωάννης Κλιάμπας, Αθανάσιος Αγγελής, Εμμανουήλ Δαμουλάκης, Κωνσταντίνος Κλωθάκης, Ιωάννης Καρυπίδης και Ιωάννης Νούσης.

 

“Το ΔΣ του Συλλόγου μας, συγχαρεί την Μαρία για την επιτυχία αυτή και της εύχεται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια για την επιλογή της στις καλύτερες νεάνιδες της άρσης βαρών για το 2022. Συγχαίρουμε επίσης την Γενική Αρχηγό του τμήματος άρσης βαρών του Συλλόγου μας, Παγκόσμια πρωταθλήτρια άρσης βαρών και Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΟΑΒ κ. Άννα Στρούμπου και τους προπονητές μας Οδυσσέα Δήμα και Γιάννη Σερετίδη, για της εξαιρετική δουλειά τους με όλα τα παιδιά του τμήματος του Συλλόγου μας. Εύχεται καλή δύναμη και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”.

Για το Φιλαθλητικό Α.Σ.

Η Πρόεδρος

Βούλα Ζυγούρη – OLY

 

Top