Η Άννα Αλμυρούδη – Στρούμπου στο Ευρωπαϊκό της Πολωνίας

Η Άννα Αλμυρούδη Στρούμπου αναχωρεί αύριο, με το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών νέων U15 και U17 που θα διεξαχθεί στην πόλη Ραζίν της Πολωνίας από τις 10 μέχρι τις 18 Αυγούστου 2022.

Η χώρα μας θα λάβει μέρος με 12 αθλητές και αθλήτριες. Μαζί με την Άννα, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 49 κιλών κορασίδων κάτω των 15 ετών αναχωρούν για την ίδια ηλικιακή κατηγορία οι: Μαρία Στρατουδάκη επίσης στην κατηγορία των 49 κιλών, Παναγιώτης Σπύρου και Ανδρέας Βεσέλι στην κατηγορία των 49 κιλών και Στέφανος Τρακόσιας στην κατηγορία των 61 κιλών ενώ το γκρουπ συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης στην κατηγορία των 61 κιλών και η Γαλήνη Φωτιάδη στην κατηγορία των 59 κιλών κάτω των 17 ετών. 

Το δεύτερο γκρουπ αναχωρεί στις 12/08/2022 και θα αποτελείται από τους: Αθανάσιο Αγγέλη στην κατηγορία των 81 κιλών κάτω των 17 ετών, Αντώνιο Τζαμπαζάκη στην κατηγορία των 96 κιλών, Άλκηστις – Ελένη Αντωνιάδου στην κατηγορία των 64 κιλών, Μαριάμ Ράπτη στην κατηγορία των 64 κιλών, όλοι στην ίδια ηλιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών και την Ιορδάνα – Δανάη Γεωργίου στην κατηγορία των 71 κιλών κάτω των 15 ετών.

Πρόκειται για μια πολυπληθής αποστολή προκειμένου να αποκτήσουν τα νέα παιδιά πολύτιμες εμπειρίες σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, όπως είναι ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που επισημαίνει και ο Πρόεδρος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Τάσος Λάγκας: «Με μεγάλη χαρά στέλνουμε αυτή την αποστολή στην Πολωνία, καθώς αποτελείται από νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που θα ζήσουν μοναδικές στιγμές και θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, που θα τους ακολουθούν σε όλη την αθλητική τους πορεία.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να έχουμε μια μεγάλη αποστολή, ώστε όσο είναι το δυνατόν περισσότερα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση και το ευτύχημα είναι ότι εκπροσωπούν πολλούς και διαφορετικούς συλλόγους. Θέλω να ευχηθώ στους αθλητές και στους προπονητές τους καλή επιτυχία”.

Την αποστολή συνοδεύει η Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) και Ταμίας του Συλλόγου μας Άννα Στρούμπου, η οποία εξέφρασε την μεγάλη αισιοδοξία και ικανοποίησή της για την προσπάθεια την Ομοσπονδίας να προσφέρει στην νέα γενιά του αθλήματος σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα τις σωστές θέσουν τις βάσεις για τις περαιτέρω διακρίσεις τους στο άθλημα.

Η Πρόεδρος Βούλα Ζυγούρη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλαθλητικού Α.Σ. εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην Άννα Αλμυρούδη – Στρούμπου και σε όλα τα παιδιά της Ελληνικής αποστολής.

 

 

 

Top